The Verve

Welkom

...in de magische wereld van The Verve! Deze website is hulde aan één van de meest controversiële, onderschatte en toch beïnvloedrijke bands in het geschiedenis van moderne rock.

 

Als je nog kennis maakt met The Verve, deze website is de juiste plaats om de verkenning te beginnen. Maar het is belangrijk om zich te realiseren dat de muziek die je online gaat horen is slechts een vage schaduw van het echte esoterische geluid van The Verve.

Als je al verliefd bent op The Verve, dan is deze website alsnog de juiste bestemming voor jou - hier hebben we alle essentiële informatie over The Verve, gesorteerd en gecategoriseerd. Bijvoorbeeld we hebben alle video's en lyrics. En natuurlijk officiële discografie, informatie, foto's en meer. En nog meer te komen.

wat is meer precies?

bijvoorbeeld, gitaar tabs, B-side tracks, polls en fora... zodra we voldoende verkeer hebben.

 

Het doel van deze website is vooral jou met informatie te voorzien over The Verve. Maar ook om de wereld bewust te maken van deze meesters van pshychedelic-rock. En (zeer stiekem ons doel) is om wanhopig te proberen ze weer bij elkaar te brengen... als het überhaupt mogelijk is.

 

En ten slotte onze persoonlijke boodschap aan jou... geniet! Niet alleen van deze website, van je leven...Komt binnenkort: TABS
disclaimer
© TheVerve.nl 2012 | powered by IP-Content
Wallpapers
Verve EP
A Storm in Heaven
No Come Down
A Northern Soul
Urban Hymns
This is music: The Singles 92-98
Forth
Richard Ashcroft
Nick McCabe
Simon Jones
Peter Salisbury
Simon Tong